Vepřové nožičky na smetaně

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1194 kcal
Bílkoviny
120 g
Tuky
67 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté nožičky nasekáme na plátky. Do kastrolu vložíme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, potom plátky masa, vše osolíme, okořeníme a zalijeme vodou. Pod pokličkou vše uvaříme doměkka.
  • 2
    Smetanu rozmícháme s moukou a vlijeme do omáčky. Dobře provaříme a prolisujeme na maso, rozložené na míse.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.