Vepřové nudličky na víně
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 1hrnekOlej stolní
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno červené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4stroužkyČesnek
- 400gramůVepřové maso libové
- 1lžičkaOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1386 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
138 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
550 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na nudličky nakrájíme maso, cibuli a česnek nasekáme najemno.
- 2Poté osmahneme na oleji, přidáme maso a opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. 5 minut dusíme.
- 3Poté omáčku zjemníme máslem, cukrem a lžičkou sójové omáčky.
- 4Krátce povaříme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.