Vepřové nudličky s kapustou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
42 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na nudličky a v pánvi na rozpáleném oleji restujeme doměkka, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením, odstavíme ze sporáku a udržujeme teplé.
  • 2
    Kapustu nakrájíme na tenké pásky a v hrnci s vroucí vodou povaříme 10 minut. Potom ji scedíme, necháme odkapat. V hrnci zahřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, přisypeme kmín, přidáme uvařenou kapustu, pomerančovou šťávu rozšleháme s medem a vylijeme do kapusty, podle chuti přidáme sůl, hrnec přiklopíme poklicí a za občasného míchání dusíme 15 minut.
  • 3
    Připravené maso rozdělíme na talíře, přidáme kapustu a posypeme na tenká kolečka nakrájeným pórkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.