Vepřové pečené maso

145 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
132 mg
Cukr
308 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olivový olej s bylinkovým máslem a opečeme v něm maso ze všech stran. Poté maso osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, přilijeme jablečný ocet a červené víno. Přivedeme k varu, zamícháme, přikryjeme pokličkou, ztlumíme a vaříme asi 2 hodiny, dokud není maso měkké.
  • 2
    Občas tam přilijeme vodu, aby se nám úplně nevypařila šťáva. Maso naporcujeme na 10 porcí.
  • 3
    Nahřejeme si talíř a maso na něj položíme, poklademe na něj bobkový list, šťávu zbavíme tuku, přivedeme k varu, nalijeme k masu, a můžeme naporcované maso podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.