Vepřové plátky na topinkách se žampiony
75 min.
Ingredience
- 1000gramůVepřové kotlety
- 60mililitrůVíno červené
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůPažitka
- 300gramůChléb toastový
- 30gramůMáslo čerstvé
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba opečeme na másle a odložíme do mírně vyhřáté trouby, aby zůstaly teplé. Na másle po toastech osmahneme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a zalijeme vínem, krátce povaříme.
- 2Vepřové kotlety zbavíme kostí, naklepeme, nasolíme a osmažíme doměkka na rozpáleném sádle. Na toast vždy položíme plátek masa, na něj vrstvu žampionů a posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.