Vepřové plátky s česnekem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
590 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, roztáhneme do šířky a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
  • 2
    Vyjmeme, ve výpeku zpěníme drobně nasekanou cibuli, zaprášíme moukou a usmažíme světlou cibulovou jíšku. Za stálého míchání jí zalijeme teplou vodou, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.
  • 3
    Nakonec vložíme opečené plátky a na mírném ohni dusíme asi 20 minut.
  • 4
    Dochutíme polévkovým kořením, podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.