Vepřové plátky s jablky

50 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, jablka zbavíme jádřinců a rozkrájíme na osminky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, vsypeme cukr, necháme rozpustit, přiložíme plátky masa a orestujeme z obou stran. Podlijeme vývarem, jablečným vínem, posypeme šalvějí a zvolna vaříme 20 minut. Přidáme jablka, ještě 5 minut podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.