Vepřové po štýrsku se zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
46 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme v kastrole na oleji. Opečené maso vyjmeme, do tuku vložíme drobně rozkrájenou cibuli, trochu ji zpěníme, poprášíme moukou, zasmahneme, podlijeme vývarem, krátce povaříme, přidáme ocet, zakryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
  • 2
    Očištěnou mrkev a celer uvaříme ve slané vodě, scedíme a pokrájíme na kostičky. Na pánvi rozpustíme drobně krájenou slaninu, na které opečeme kostičky uvařené zeleniny.
  • 3
    Dušené maso rozdělíme na talíře, obložíme opečenou zeleninou a posypeme sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.