Vepřové po žebrácku
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůVepřové maso libové
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20mililitrůOlej stolní
- 40gramůOkurky nakládané
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaHořčice
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
701 mg
Cukr
636 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici a dusíme doměkka.
- 3Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
- 4Nakonec do hotové šťávy přidáme jemně nakrájenou okurku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.