Vepřové po žebrácku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
701 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici a dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 4
    Nakonec do hotové šťávy přidáme jemně nakrájenou okurku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.