Vepřové ragú s kedlubnami
115 min.
Ingredience
- 3kusyKedlubna
- 600gramůVepřová plec
- 60gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 3kusyBrambory
- 6kusůŠalotka
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
46 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté, osolené a opepřené maso opečeme na sádle po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme několik kapek worcesteru a dusíme.
- 2Když je maso téměř měkké, nakrájíme je na kousky, přidáme celé šalotky a nakrájené brambory. Nakonec přidáme oloupané, na kostky nakrájené kedlubny. Dusíme, až všechna zelenina změkne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.