Vepřové ragú s mangoldem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové plátky očistíme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce, opečeme ve woku na rozpáleném oleji asi 4 minuty, zakapeme chilli olejem a a ještě minutu dosmažíme. Vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji v pánvi opečeme na kousky nakrájený očištěný mangold a šalotku asi 4 minuty, podlijeme vývarem a na mírném ohni dusíme ještě 4 minuty. Šunku nakrájíme na slabé proužky a spolu s masem přidáme k mangoldu a promícháme. Podáváme posypané nasekanými opraženými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.