Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
891 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájený celer, promícháme a vložíme omyté, na proužky nakrájené maso. Vše osolíme a dusíme bez podlévání na mírném ohni.
  • 2
    Po chvíli přidáme koření, rajčatový protlak, hořčici, přilijeme víno, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Když je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a povaříme. Zrnka koření z omáčky vyjmeme.
  • 4
    Podáváme s rýží, těstovinami nebo s knedlíky ze strouhanky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.