Vepřové ramínko dušené na víně

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1784 kcal
Bílkoviny
104 g
Tuky
99 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji, vložíme opláchnuté, osolené maso a opečeme ze všech stran. Přidáme koření, zeleninu, česnek, víno a pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení maso obracíme a podléváme výpekem nebo horkou vodou.
  • 2
    Výpek přecedíme, dochutíme cukrem a přelijeme na maso nakrájené na porce.
  • 3
    Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkovou nebo jeřabinovou zavařeninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.