Vepřové ražniči

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
537 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno nakrájíme 4 plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.
  • 2
    Opečené plátky naskládáme na talíř, přelijeme výpekem, obložíme cibulí nakrájenou na jemno, hořčicí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 12. 10. 2015
Vepřové ražniči
Tento recept bych spíš pojmenovala jako medailonky, ražniči je název pro jídlo na jehle. Pokud nebudu hodnotit název ale jídlo samotné, tak doporučuji jako velkou rychlovku. Půjde použít jak zmiňované maso, tak i třeba krkovička a taky třeba různé koření dle obliby. Jako přílohu jsem měla opékané brambory. Solím těsně před přípravou.🙂