Vepřové řízečky se šalvějí

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
121 mg
Cukr
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, každý rozpůlíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na řízečky položíme vždy plátek parmské šunky a na ni lístek šalvěje. Sepneme párátky.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém másle řízky opékáme asi 2 minuty po každé straně, vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
  • 3
    Do výpeku vmícháme portské víno, necháme přejít varem a přelijeme přes maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.