Vepřové řízečky se šalvějí
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
121 mg
Cukr
4 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na řízky, každý rozpůlíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na řízečky položíme vždy plátek parmské šunky a na ni lístek šalvěje. Sepneme párátky.
- 2V pánvi na rozehřátém másle řízky opékáme asi 2 minuty po každé straně, vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
- 3Do výpeku vmícháme portské víno, necháme přejít varem a přelijeme přes maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.