Vepřové řízky marinované

37 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
139 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme olej, ocet, chilli, sušený česnek, kmín, hořčici, med a pepř. Ve směsi obalíme řízky a marinujeme je asi 15-20 minut při pokojové teplotě.
  • 2
    Řízky osolíme a dáme vedle sebe do ohnivzdorné mísy nebo pekáče.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 250°C, řízky grilujeme ve vzdálenosti 8 cm od zdroje tepla. Poté řízky obrátíme a potřeme marinádou.
  • 4
    Grilujeme z druhé strany 3-4 minuty, až je maso propečené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.