Vepřové řízky s paprikami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
88 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Omytou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme je, poprášíme moukou a okraje nařízneme. Maso prudce opečeme po obou stranách na oleji, vyjmeme a osolíme.
  • 3
    Do oleje od opékání přidáme máslo, připravené papriky, rajčatový protlak, utřený česnek, sůl a pepř. Vše krátce podusíme.
  • 4
    Paprikovou směs upravíme na talíře a navrch položíme řízky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.