Vepřové řízky smažené
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 4lžíceStrouhanka
- 10gramůPetržel - nať
- 2kusyCitrony
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMléko polotučné
- 1lžičkaOlej rostlinný
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůVepřová kýta
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
77 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové řízky nařízneme na okrajích a lehce je naklepeme.
- 2Maso osolíme a obalíme v trojobalu - vejce rozšleháme s rostlinným olejem a mlékem. Smažíme dozlatova po obou stranách.
- 3Nakonec usmažené řízky obložíme dílky citronu a petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Vepřové řízky smažené
Nejlepší jsou z krkovičky :-)