Vepřové řízky smažené

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
77 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové řízky nařízneme na okrajích a lehce je naklepeme.
  • 2
    Maso osolíme a obalíme v trojobalu - vejce rozšleháme s rostlinným olejem a mlékem. Smažíme dozlatova po obou stranách.
  • 3
    Nakonec usmažené řízky obložíme dílky citronu a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Vepřové řízky smažené
Nejlepší jsou z krkovičky :-)