Vepřové rizoto

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.
  • 2
    Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme
  • 3
    uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně
  • 4
    nakrájenou petrželku.
  • 5
    Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.