Vepřové rizoto
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 25dekagramůRýže dušená
- 1špetkaSůl
- 20dekagramůZelenina kořenová
- 8dekagramůSýr Eidam cihla 30%
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1litrVoda pitná
- 250gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 4lžíceKečup
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.
- 2Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme
- 3uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně
- 4nakrájenou petrželku.
- 5Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.