Vepřové s bostonskými fazolemi
55 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůVepřová panenka
- 2lžičkyTabasco
- 1lžíceCukr třtinový
- 100gramůŠunka dušená
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 100gramůChléb pšeničný (bílý)
- 4lžícePetržel - nať
- 400gramůRajčata sekaná
- 800gramůFazole bílé sterilované
- 1lžičkaPaprika mletá uzená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Troubu rozpálíme na 180 °C.
- 2Smícháme olej, utřený česnek, uzenou papriku a potřeme tím vepřové maso nakrájené na medailonky.
- 3Do pekáče dáme fazole, passatu, tabasco, cukr a šunku nakrájenou na kostičky. Promícháme. Přidáme vepřové maso. Pečeme 40 minut.
- 4Chléb opečeme nasucho v pánvi (nebo ho přidáme na posledních deset minut do trouby) a dáme stranou.
- 5Fazole s vepřovým masem podáváme s plátky opečeného chleba posypané petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.