Vepřové s křenem po štýrsku

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu v hrnci promícháme s citronovou šťávou, osolíme, koření vložíme do sáčku, ponoříme do vody a povaříme.
  • 2
    Po chvíli do vody přidáme omyté maso, vaříme do poloměkka.
  • 3
    Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, přidáme k masu a zvolna dusíme.
  • 4
    Měkké maso vyjmeme z hrnce a pokrájíme na plátky. Každou porci přelijeme vývarem ze zeleniny a posypeme nastrouhaným křenem.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s houskovými knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.