Vepřové s rajčátky a fazolemi
45 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 200gramůVepřové kotlety
- 200gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkyOregano sušené
- 2špetkyBazalka sušená
- 1kusCibule
- 400gramůFazole v tomatové omáčce
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Plátky kotlety naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky nebo na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, rajčata na menší kousky.
- 2Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso, oregano a sušenou bazalku. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení na tuk.
- 3Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme.
- 4Dochutíme solí, vlijeme celý obsah konzervy, prohřejeme a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.