Vepřové s rajčátky a fazolemi

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky kotlety naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky nebo na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, rajčata na menší kousky.
  • 2
    Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso, oregano a sušenou bazalku. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení na tuk.
  • 3
    Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme.
  • 4
    Dochutíme solí, vlijeme celý obsah konzervy, prohřejeme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.