Vepřové srdce s křenem
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřové srdce
- 2litryVoda pitná
- 6kusůNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 2lžičkySůl
- 2kusyPetržel kořen
- 1kusMrkev kořen
- 3gramyPepř černý celý
- 0,25kusKřen
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme.
- 2Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel.
- 3Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
- 4Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.