Vepřové srdce s křenem

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme.
  • 2
    Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
  • 4
    Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.