Vepřové steaky s bylinkovou salsou
73 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 6kusůRajčata
- 65mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKapary sterilované
- 1lžíceOcet vinný
- 3hrnkyBazalka
- 1lžíceHořčice
- 2kusyAnčovička - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
29 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na polovinu rozkrojíme rajčata, vložíme do zapékací mísy.
- 2Pokapeme olivovým olejem a osolíme a opepříme.
- 3Dáme do trouby a 45 minut pečeme při 200 stupních.
- 4Rozmixujeme všechny přísady na salsu.
- 58 minut grilujeme steaky.
- 6Podáváme se salsou a pečenými rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.