Vepřové v mrkvi
80 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 40dekagramůVepřová plec
- 1špetkaSůl
- 2kusyHřebíček
- 3kusyMrkev kořen
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1hrnekMléko polotučné
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
495 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na kostičky maso, zprudka osmahneme na oleji, osolíme a dusíme doměkka. Poté přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a hřebíčky. Podlijeme a dusíme.
- 2Uděláme jíšku, přidáme studené mléko, rozšleháme a nalijeme k masu. Dusíme, osolíme a opepříme, přidáme máslo a masox.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.