Vepřové žebírko s vinnými hrozny

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
49 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
960 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté vepřové pečeně nakrájíme 4 žebírka, naklepeme je, osolíme a okořeníme skořicí a pepřem. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
  • 2
    Opečená žebírka dáme na nahřátou mísu, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme hrozny, prohřátými na másle.
  • 3
    Podáváme s rýží, okořeněnou šafránem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.