Vepřové žebírko s vinnými hrozny
40 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová pečeně
- 3lžíceOlej stolní
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceSkořice mletá
- 300gramůHroznové víno
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
49 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
960 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Z omyté vepřové pečeně nakrájíme 4 žebírka, naklepeme je, osolíme a okořeníme skořicí a pepřem. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
- 2Opečená žebírka dáme na nahřátou mísu, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme hrozny, prohřátými na másle.
- 3Podáváme s rýží, okořeněnou šafránem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.