Vepřové žebírko se zeleninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
51 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka trochu naklepeme, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek na plátky, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na srpečky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo s kvalitním olejem, vložíme žebírka a usmažíme z obou stran. Žebírka vyndáme a teprve nyní osolíme a opepříme. Do pánve do tuku vsypeme pokrájenou zeleninu a pár minut podusíme.
  • 3
    Porce žebírek na talířích obložíme podušenou zeleninou a zakapeme trochou šťávy z pánve. Vše posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.