Vepřový bůček dušený s paprikou a hráškem

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
74 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček bez kosti nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriku zbavíme jádřince, nakrájíme na proužky, lístky koriandru posekáme.
  • 2
    Do mísy nasypeme cibuli, česnek, přidáme mletou kurkumu, kmín, zázvor, koriandr, hořčičné semínko, zakápneme octem, přilijeme limetkovou šťávu, promícháme, přimícháme maso a necháme marinovat do druhého dne.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso, zprudka osmažíme, přisypeme cibulovou směs z mísy, papriku, hrášek, osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a zvolna dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.