Vepřový bůček pečený po selsku

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
58 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
579 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    Na sádle osmahneme oloupanou cibuli nakrájenou na plátky a zastříkneme ji trochou vody.
  • 3
    Na cibuli rozložíme plátky osoleného a opepřeného bůčku, přidáme rozetřený česnek a maso doměkka a dozlatova upečeme v troubě při 200 stupních Celsia.
  • 4
    Během pečení maso podléváme trochou vody, aby výpek nezhořkl a cibule se nepřipálila.
  • 5
    Vypečenou šťávu necedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.