Vepřový bůček s fazolkami
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůFazolky mražené
- 4lžícePetržel - nať
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
74 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytý bůček nakrájíme na kousky, osolíme a mírně opepříme. Podlijeme trochou horké vody a pečeme.
- 2Krátce před dopečením přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Potom přidáme částečně rozmražené fazolky, podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.