Vepřový burger se šalvějí
20 min.
Ingredience
- 350gramůVepřové maso mleté
- 150gramůKlobása bílá
- 1kusCibule
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1kusRajčata
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžíceŠalvěj sušená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Připravíme všechny suroviny, které následně smícháme dohromady. Cibulku pokrájíme na drobno, klobásky zbavíme střívek a použijeme jen obsah klobásky, Do velké mísy přidáme koření, worcester, všechno důkladně promícháme a vytvoříme placky o velikosti připravené housky.
- 2Rozpálíme gril, potřeme olejem a maso grilujeme 5 minut z každé strany na maximální teplotu. Housku rozřízneme, potřeme kečupem, přidáme zeleninu, navrch dáme maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.