Vepřový burger se šalvějí

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme všechny suroviny, které následně smícháme dohromady. Cibulku pokrájíme na drobno, klobásky zbavíme střívek a použijeme jen obsah klobásky, Do velké mísy přidáme koření, worcester, všechno důkladně promícháme a vytvoříme placky o velikosti připravené housky.
  • 2
    Rozpálíme gril, potřeme olejem a maso grilujeme 5 minut z každé strany na maximální teplotu. Housku rozřízneme, potřeme kečupem, přidáme zeleninu, navrch dáme maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.