Vepřový cibuláč
55 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové maso libové
- 1kilogramCibule
- 6stroužkůČesnek
- 1lžičkaKmín drcený
- 10kusůFeferony
- 250gramůJogurt bílý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 0,5lžičkaHřebíček
- 0,5lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
38 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli rozčtvrtíme nebo pokrájíme na kolečka. Česnek utřeme, jogurt rozšleháme.
- 2Maso a všechny ostatní suroviny kromě másla vložíme do hrnce, důkladně promícháme, zakryjeme a na mírném ohni dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme máslo, zamícháme a podáváme s plackami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.