Vepřový guláš s houbami

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
48 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou plec nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriku na proužky, houby na plátky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do zlatova, přidáme maso, mletou papriku a mleté feferonky, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě. Téměř vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, promícháme, přidáme rajčatový protlak, papriku, houby, česnek, kmín, podlijeme vodou a vaříme do měkka.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.