Vepřový guláš se slaninou

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1557 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
140 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.
  • 2
    Zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek a zalijeme šťávou z konzervy a trochou vody. Na závěr přidáme okurky a papriky, očištěné a bez jadérek, nakrájené na proužky, maso z konzervy, pokrájené, promícháme a prohřejeme.
  • 3
    Dle chuti osolíme a opepříme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.