Vepřový guláš se zeleninou a rýží
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřová plec
- 1kusSůl
- 8kusůPaprika zelená
- 1kusPetržel - nať
- 6kusůRajčata
- 300gramůRýže loupaná
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 1 cm.
- 2Očištěnou cibuli nakrájenou na drobno zpěníme na sádle, přidáme pokrájené maso, osmahneme, osolíme, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Omyté papriky zbavené semínek, rozkrájené na proužky, oloupaná, rozkrájená rajčata přidáme k masu a přisypme přebranou, dobře vypranou a spařenou rýži. Dle chuti přisolíme a dusíme, až vše bude měkké.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.