Vepřový guláš z bůčku s játry

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1093 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
72 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, játra na nudličky a oddělíme od sebe. Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme bůček, orestujeme, jakmile maso pustí šťávu, osolíme, opepříme a necháme vysmahnout. Do hrnce vsypeme nudličky jater, orestujeme, zasypeme moukou, podlijeme vodou a přimícháme protlak, česnek, kmín a dusíme hodinu.
  • 3
    Podáváme s rohlíky a porce ozdobíme kroužky syrové cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.