Vepřový mix
50 min.
Ingredience
- 300gramůVepřové maso libové
- 100gramůJátra vepřová
- 100gramůVepřové srdce
- 1hrnekVepřová krev
- 6kusůFeferony
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2lžičkyChilli koření mleté
- 1lžičkaOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaHřebíček
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
809 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou krev osolíme, s troškou vody ji vyvaříme téměř do sucha. Přidáme na jemno nakrájenýmé feferony, utřený česnek a koření, vše osmahneme na rozpáleném másle.
- 2Vložíme na kousky nakrájené maso, játra a srdce, podlijeme a podusíme. Před koncem dušení ochutíme solí a octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.