Vepřový plátek na víně

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
29 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu na obalu. Hrušky pokrájíme na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a hrušky tři minuty smažíme, poté odložíme stranou. Přidáme do pánve olej, nakrájenou cibuli minutu smažíme do zlatova.
  • 2
    Do pánve přidáme na plátky rozkrájené maso a pět minut opékáme z každé strany, dokud není propečené, průběžně podléváme vínem.
  • 3
    Ihned poté podáváme s hruškou a s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.