Vepřový steak na dijónský způsob

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
72 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
938 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni opláchneme, ukrojíme z ní plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem, zakápneme částí brandy a necháme proležet.
  • 2
    Potom plátky masa zvolna opečeme, vyjmeme a ve výpeku rozpustíme máslo. Přidáme hořčici, osmahneme a zastříkneme druhou částí brandy.
  • 3
    Nakonec na každou porci narovnáme chřest, překryjeme plátkem tvrdého sýru, podlijeme připravenou šťávou a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.