Vepřový steak podle moravského sklepmistra

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
71 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
114 mg
Cukr
166 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni opláchneme, vykostíme a ze střední části nakrájíme silnější plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme mletým fenyklem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Připravené plátky opečeme, do výpeku přidáme kečup, osmahneme, přidáme utřený česnek a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec vše zalijeme červeným vínem a ještě povaříme.
  • 4
    Na talíři každou porci přeléváme omáčkou, ozdobíme strouhaným sýrem a pokapeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
lbfyrfagrive
st 7. 5. 2014
Velmi dobrý recept