Veronské masové klopsy
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 5lžicStrouhanka
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
62 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
- 2Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.
- 3Ihned podáváme.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.