Veronské masové klopsy

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
62 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.
  • 3
    Ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.