Veronské špagety

27 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
398 mg
Cukr
266 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství vroucí osolené vody uvaříme podle návodu na obalu špagety. Poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    V misce smícháme nastrouhaný ementál, sýr pecorino, česnek, pažitku, bazalku a sůl. Postupně přiléváme olivový olej, dokud nevznikne hladká omáčka.
  • 3
    Uvařené špagety zalijeme omáčkou, promícháme a servírujeme na připravené talíře. Před podáváním posypeme nastrouhaným ementálem a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.