Vesnický biftek
30 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 40gramůMáslo čerstvé
- 80gramůKřen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPetržel - nať
- 3kusyCibule
- 600gramůHovězí svíčková
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 4 stejné plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji v pánvi. Poté je vyjmeme a v oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Cibuli vyjmeme a do výpeku přidáme máslo.
- 2Bifteky přendáme na nahřátou mísu, pokryjeme je cibulí a přelijeme vypečenou šťávou s máslem. Každou porci ozdobíme nastrouhaným křenem a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.