Vesnický biftek

30 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 4 stejné plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji v pánvi. Poté je vyjmeme a v oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Cibuli vyjmeme a do výpeku přidáme máslo.
  • 2
    Bifteky přendáme na nahřátou mísu, pokryjeme je cibulí a přelijeme vypečenou šťávou s máslem. Každou porci ozdobíme nastrouhaným křenem a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.