Vietnamské kuře na kari
50 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 100gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyKari koření
- 1kusLimetka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
711 mg
Cukr
331 mg
Postup přípravy
- 1Z kari koření, pepře a limetky připravíme marinádu. Naložíme do ní omytá a nakrájená kuřecí prsa. Necháme uležet několik hodin - nejlépe přes noc.
- 2Potom maso osolíme, orestujeme na oleji, podlijeme trochou vody a necháme několik minut povařit, až se voda odpaří.
- 3Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.