Vinařské zelí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
33 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém sádle opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme 15 min.
  • 2
    Potom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, rajčata nakrájená na osminky, lisovaný česnek a mletou červenou papriku, podlijeme trochou masového vývaru a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec přídáme očistěné nakrájené brambory a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, znovu podlijeme trochou masového vývaru a udusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.