Vinařské zelí
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůBrambory
- 600gramůZelí hlávkové bílé
- 40gramůSádlo škvařené
- 2kusyPaprika zelená
- 2kusyRajčata
- 400gramůSkopová plec
- 2stroužkyČesnek
- 1litrHovězí vývar základní
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
33 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém sádle opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme 15 min.
- 2Potom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, rajčata nakrájená na osminky, lisovaný česnek a mletou červenou papriku, podlijeme trochou masového vývaru a krátce povaříme.
- 3Nakonec přídáme očistěné nakrájené brambory a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, znovu podlijeme trochou masového vývaru a udusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.