Vinná kari omáčka

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a oloupané, na kousky nakrájené jablko, zbavené jádřince vložíme spolu s máslem do kastrolu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 7 minut.
  • 2
    Zaprášíme hladkou moukou a kari kořením, zamícháme a podlijeme vývarem a vínem.
  • 3
    Omáčku rozšleháme metlou, osolíme a opepříme. Pod pokličkou povaříme 5-10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.