Vinná marináda s česnekem a bylinkami
5 min.
Ingredience
- 150mililitrůVíno portské
- 2lžíceBalsamico ocet
- 2lžíceOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceTymián čerstvý
- 1lžíceKerblík
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
362 mg
Cukr
511 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a prolisujeme. Tymián a kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme.
- 2V misce smícháme portské víno, balsamico, olivový olej, prolisovaný česnek a nasekané bylinky. Vše důkladně promícháme a necháme 6 hodin odležet v chladničce, pak používáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.