Vinná omáčka s hříbky

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
488 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, hříbky na plátečky, pažitku posekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme hříbky, osmahneme, přidáme cibuli, pažitku, promícháme a zasypeme moukou. Až se mouka rozpustí v tuku a jemně osmahne, přilijeme vývar, kořeněné červené víno, povaříme, posypeme mletou paprikou a ještě vaříme asi 20 minut. Ochutíme worcesterem, vyvaříme na požadovanou hustotu a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.