Vinná omáčka s mátou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
78 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme najemno nakrájenou šalotku. Poté přidáme nasekané mátové lístky a mletý pepř. Celou směs promícháme, zalijeme vínem a balsamicem. Vše přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina nevypaří na 1/3 z celkového množství. Tuto směs přelijeme přes síto a zahustíme béarnskou omáčkou. Vše ještě prohřejeme a ochutíme solí.
  • 2
    Podáváme k jehněčímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.