Vínová remuláda
10 min.
Ingredience
- 30lžicPažitka
- 25lžicKerblík
- 1kusKapie
- 1kusChilli paprička
- 50gramůCibule sterilovaná
- 200gramůMajonéza
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 0,5litrVíno bílé
- 0,5lžičkaSůl
- 5gramůCukr krupice
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
34 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pažitku a kerblík omyjeme, drobně pokrájíme a dáme do mísy. Omyjeme čerstvou kapii a malou chilli papričku. Papriky rozkrojíme a zbavíme semínek. Chilli posekáme najemno, kapii pokrájíme na drobné kostičky. Přidáme sterilované malé cibulky, které jsme slili z nálevu a pokrájeli nadrobno. Doložíme majonézu, smetanu, bílé víno, sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme a před podáváním necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.